SolVerde

                     

             

                               

 

 

SolVerde is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgericht, eerst onder de naam Solar Energy Roof. De naam SolVerde (Spaans voor ‘groene zon’) voeren wij vanaf medio juni 2018 en vinden wij beter passen bij ons bedrijf.

Met onze passie voor duurzaamheid willen wij ons ‘groene denken’ omzetten naar ‘groen doen’. Wij willen een bijdrage leveren aan de ‘vergroening’ van Nederland door diverse duurzame energieproducten aan te bieden. Daarvan zijn zonnepanelen, infrarood verwarming en LED-verlichting bekende voorbeelden.

Om de aanschaf van onze producten voor u als klant zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij samen met meerdere gerenommeerde partijen, zodat we altijd kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen kunnen inkopen. Daardoor, en mede door een reële marge en lage overhead kosten, kunnen we u tegen concurrerende prijzen onze producten aanbieden.

Wij onderscheiden ons vooral met onze no-nonsense aanpak. Daarnaast hebben wij kwaliteit van onze producten en diensten hoog in het vaandel staan. We leveren dus niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook het niveau van onze dienstverlening is erg hoog. We kijken verder dan onze neus lang is, denken mee met de klant en bieden waar nodig niet alledaagse oplossingen aan. (Weinig voorkomende) storingen en problemen lossen wij snel en vakkundig op.

Wij hebben onze sporen verdiend in de commerciële dienstverlening en hebben in de loop der tijd veel kennis van groene energie producten vergaard. Dit stelt ons in staat om een goede gesprekspartner te zijn voor u als (potentiële) klant. Ook onze adviseurs hebben deze combinatie van prima adviesvaardigheden en technische kennis over onze producten. Zij kunnen daardoor in voor iedereen begrijpelijke taal hun kennis overdragen en u helder en duidelijk adviseren over onze producten.

 

Hartelijke groeten,

Debbie Tjon Affo, Oprichter

Walter Slotboom, Directeur-Eigenaar