Wat doen wij

Uw partner in energiebesparing! Dat is ons credo. Geen originele tekst, maar wel één waar wij voor staan. Door de steeds hoger wordende energieprijzen (vooral door al maar stijgende de milieuheffingen, BTW en transportkosten), wordt het steeds interessanter om te bekijken hoe en waar op energiekosten kan worden bespaard. Dat kan door zelf energie op te wekken met zonnepanelen en/of windenergie, door energie te besparen, b.v. door aanschaf van LED-verlichting, of door over te stappen naar een energieleverancier die lagere tarieven hanteert.

Wij zijn van mening dat we in Nederland veel meer kunnen doen aan de vergroening van onze leefomgeving. Of daar nu subsidie voor beschikbaar is of niet, zou eigenlijk niet uit mogen maken. Regelmatig opdoemende subsidiepotjes zijn natuurlijk altijd van harte welkom voor u als klant.
Wij verwachten echter dat aspecten als maatschappelijke tendensen, het Energie akkoord, maar ook bittere noodzaak steeds belangrijker wordende redenen zijn om als individu of als bedrijf een eigen bijdrage te leveren aan de vergroening van Nederland. Wij faciliteren deze vergroening door goede adviezen te geven en kwalitatief goede producten en/of diensten te leveren.

Investering in duurzame energieproducten is in de loop der jaren steeds aantrekkelijker geworden. Bedroeg de terugverdientijd bij de aanschaf voor zonnepanelen zo’n tien jaar geleden tussen 10 en 15 jaar. Door de lagere prijzen bedraagt deze terugverdientijd momenteel tussen 5 en 8 jaar. Dat betekent een rendement van ca. 6 tot 7 procent op uw investering.

Voor bedrijven die veel verlichting hebben is het uitermate interessant om over te stappen op LED-verlichting. Mede dankzij fiscale voordelen bedraagt de gemiddelde terugverdientijd momenteel twee tot drie jaar. Soms zijn terugverdientijden van minder dan een jaar realiseerbaar, b.v. bij ondergrondse parkeergarages.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van aanschaf van duurzame energieproducten. Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.