Overige

Niet alleen zonnepanelen en LED-verlichting kunnen voor u een besparing betekenen in de energiekosten. De ontwikkelingen op dit gebied gaan zo snel en zijn zo talrijk dat dit niet allemaal op deze website is op te noemen. Wat dacht u van ventilatoren (tot wel 7,3 meter doorsnee!), waarmee u tot wel 45% van de stookkosten voor uw (fabrieks)hal kunt besparen? Door onze contacten met de leverancier, kunnen wij ook in deze aanvraag voorzien.

ventilatoren industrieel 2

Of van intelligente off-grid systemen waarmee u een autonoom energiesysteem kunt opbouwen? Bijvoorbeeld voor uw boot of voor woningen die niet op het elektriciteitsnetwerk zijn aangesloten.

U kunt zelf energie opwekken met zonnepanelen, besparen op uw energieverbruik door aanschaf van LED-verlichting, maar hoe zit het met de energietarieven van uw leverancier? De ervaring leert dat slechts 15% van de Nederlanders de moeite neemt om van leverancier te wisselen. De overige 85% zit al jaren bij dezelfde leverancier zonder te kijken of de tarieven niet te hoog zijn.

Wij kunnen voor u nagaan of overstappen naar een andere leverancier lonend is. Mocht dat het geval zijn, dan regelen wij voor u deze overstap. De ervaring leert dat dit tot wel honderden (voor particulieren) tot duizenden (voor het MKB) Euro’s per jaar kan schelen.

logo-SER

Staat u open voor een overstap naar een andere leverancier, maar hebt u geen zin in het gedoe? Onze adviseurs zullen het overstap proces volledig voor u uit handen nemen.